Hapro Traxer 5.6 370 liter dakkoffer huren

De Hapro Traxer 5.6 dakkoffer is de het kleinste model dakkoffer uit de nieuwste Hapro Traxer serie die u bij ons kunt huren. De dakkoffer, die mogelijk ook geschikt is als skibox tijdens uw wintersportvakantie, heeft een inhoud van 370 liter. Hou wel rekening met de beperkte lengte van deze dakkoffer. Met het huren van deze dakkoffer heeft u de ideale dakkoffer mee op vakantie of tijdens uw zakenreis.

Montage en gebruik van de Hapro Traxer 5.6 dakkoffer

De grote Hapro Traxer 5.6 is voorzien van een metalen profielbodem die extra stevigheid, stabiliteit en steun voor de koffer biedt. De buitenkant is voorzien van UV bestendig en krasvast kunstof materiaal.

Door het dynamische knikveersysteem is de koffer zeer gemakkelijk te openen en te sluiten vanaf zowel de linker als de rechterkant. Hierdoor kunt u in alle rust de koffer inrichten en uitpakken.

Ook de montage van de Hapro koffers zijn uitermate gemaksvriendelijk. Met enkele handelingen zit uw dakkoffer helemaal vast op uw dakdragers. Het Premium-Fit montagesysteem zorgt voor een zeer snelle en stevige montage op het dak van uw auto. De koffer past op alle gangbare dakdragers met een breedte tot maximaal 95mm en een hoogte van 38mm. U kunt deze dakkoffer beladen tot wel 75 kilo! Houdt wel rekening met de maximale dakbelasting van uw auto!

Veiligheid van de Hapro Traxer 5.6 dakkoffer

De veiligheid van de dakkoffer gaat natuurlijk boven alles. Niets is zo vervelend als een dakkoffer die niet veilig is. De Hapro dakkoffers zijn aan een lange reeks van testen ondergaan, o.a. de City Crash test, stabiliteitstest, triltest, water en windtunneltests. Er is nagenoeg niets aan het toeval overgelaten. Alle tests zijn succesvol doorstaan. Hapro kan daarom met trots het TÜV keurmerk aan haar koffers meegeven. De Hapro Traxer voldoet naast het TÜV keurmerk ook aan de ISO 11154 norm. Een vertrouwd gevoel!

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik, kortom zeer voordelig!

De Hapro Traxer 5.6 heeft een relatief normale inhoud, namelijk 370 liter. Dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie. Dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. Daarnaast heeft de Hapro Traxer 5.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving. Hierdoor heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen.

Specificaties

Inhoud:370 liter
Lengte:177 cm (buitenmaat)
Breedte:77 cm (buitenmaat)
Hoogte:42 cm (buitenmaat)
Max. lengte ski’s:170 cm
Max. aantal ski’s:3-4
Max. aantal snowboards:3
Aantal reistassen:3-4
Past op dragers tot:9 cm breedt en 3,5 cm dik

Prijzen

Voor de prijzen kunt u contact opnemen dan maken we vrijblijvend een huurovereenkomst.
Verplichte borgsom € 100,00

 

dakkoffer-huren-traxer6.6