Thule Motion XT XXL dakkoffer huren

De Thule Motion dakkoffer XT XXL, is de grootste dakkoffer die u bij ons kan huren! Deze super grote dakkoffer van maar liefst 610 liter hebben wij al weer enige tijd in de verhuur. De reacties zijn allen lovend, en dan voornamelijk over de zeer grote inhoud van de dakkoffer en de prachtige styling en positie op de auto. De verwachtingen waren vooraf zeer hoog, maar inmiddels heeft de Thule Motion dakkoffer alle verwachtingen volledig waar weten te maken. Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke koffer welke ook nog eens tot de allergrootste dakkoffers kan worden gerekend die er in omloop zijn. Uiteraard is dit model koffer ook uitermate geschikt als skibox, vanwege de ruime afmetingen.

Montage van de Thule Motion XT XXL

De Thule Motion dakkoffer XT XXL, heeft een powerclick montagesysteem met een geintegreerde krachtindicator. Met dit systeem monteert u zeer eenvoudig, snel en veilig de dakkoffer op uw auto. Daarnaast neemt het montagesysteem minder ruimte in dan bij normale dakkoffers.
Zoals u uiteraard van deze excelente dakkoffer kunt verwachten, is deze vanaf 2 kanten te openen. Zo kunt u altijd goed bij uw bagage. Verder wordt de bagagebox op meerderepunten vergrendeld wanneer u de koffer afsluit. De koffer kunt u pas afsluiten op het moment dat alle vergrendelingspunten zonder problemen werken.

De Thule Motion dakkoffer XT XXL, samengevat: 610 liter excellente extra bagageruimte tijdens uw vakantie!

Wilt u deze dakkoffer huren? Reserveer dan snel!

Specificaties

Inhoud:610 liter
Lengte:232 cm
Breedte:95 cm
Hoogte:467 cm
Max. lengte ski’s:215 cm
Max. aantal ski’s:7-8
Max. aantal snowboards:5-6
Aantal reistassen:6-7!
Past op dragers tot:8 cm breedt en 3 cm dik

Prijzen

Dag 01 tot 10 € 9,50 per dag
Dag 11 tot 20 € 7,00 per dag
Dag 21 tot 30 € 4,50 per dag
Dag 31 tot 99 € 4,50 per dag
Korting voor vaste klanten
Verplichte borgsom € 300,00

 

dakkoffer_thule_excellence