Thule Motion XT L dakkoffer huren

De Thule Motion dakkoffer XT L, is na de Thule motion XT XL, het nieuwste model dakkoffer die u bij ons kan huren van het merk Thule! Deze middelgrote dakkoffer van 450 liter hebben sinds 2019 in ons verhuurassortiment. Na onze bijzonder goede ervaringen met de 2 grotere varianten van dit model dakkoffer, weten wij zeker dat deze dakkoffer een verrijking in ons assortiment is. Deze Thule dakkoffer heeft net als de grotere XT XXL dakkoffer een prachtige styling en heeft een uitstekende bevestiging op de auto. De verwachtingen waren vooraf zeer hoog, maar inmiddels heeft de Thule Motion dakkoffer alle verwachtingen volledig waar weten te maken. Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke koffer. Uiteraard is dit model koffer ook prima geschikt als skibox, vanwege de ruime afmetingen. In deze koffer gaan met gemak 4 tot 5 weekendtassen.

Montage van de Thule Motion XT L

De Thule Motion dakkoffer XT L, heeft een powerclick montagesysteem met een geïntegreerde krachtindicator. Met dit systeem monteert u zeer eenvoudig, snel en veilig de dakkoffer op uw auto. Daarnaast neemt het montagesysteem minder ruimte in dan bij normale dakkoffers.
Zoals u uiteraard van deze excellente dakkoffer kunt verwachten, is deze vanaf 2 kanten te openen. Zo kunt u altijd goed bij uw bagage. Verder wordt de bagagebox op meerderepunten vergrendeld wanneer u de koffer afsluit. De koffer kunt u pas afsluiten op het moment dat alle vergrendelingspunten zonder problemen werken.

De Thule Motion dakkoffer XT L, samengevat: 450 liter excellente extra bagageruimte tijdens uw vakantie!

Wilt u deze dakkoffer huren? Reserveer dan snel!

Specificaties

Inhoud:450 liter
Lengte:195 cm
Breedte:89 cm
Hoogte:44 cm
Max. lengte ski’s:180 cm
Max. aantal ski’s:5-6
Max. aantal snowboards:3-4
Aantal reistassen:5-6!
Past op dragers tot:8 cm breedt en 3 cm dik

Prijzen

Voor de prijzen kunt u contact opnemen dan maken we vrijblijvend een huurovereenkomst.
Verplichte borgsom € 100,00

 

dakkoffer_thule_excellence