Hapro Traxer 6.6 liter dakkoffer huren

De Hapro Traxer 6.6 dakkoffer is de ideale dakkoffer voor al uw reizen met het hele gezin. De Traxer is het nieuwste model dakkoffer uit de Hapro productielijn. De dakkoffer, die ook te gebruiken is als skibox, is 191 cm lang, 81 cm breed en 42 cm hoog (buitenmaten). Deze dakkoffer is een dakkoffer van gemiddelde grootte die veelal voldoende extra ruimte bied tijdens uw vakantie. In deze dakkoffer gaan ongeveer 5 á 6 weekendtassen.

Montage en gebruik van de Hapro Traxer 6.6 dakkoffer

Het Premium-Fit montagesysteem zorgt voor een zeer snelle en stevige montage op het dak van uw auto. Met enkele handelingen zit uw dakkofferhelemaal vast op uw dakdragers. De koffer past op alle gangbare dakdragers met een breedte tot maximaal 95mm en een hoogte van 38mm. De koffer heeft een 3 punts vergrendeling en u kunt deze koffer zowel links als rechts openen. Het voordeel hiervan merkt u direct bij het in en uitladen van de dakkoffer. U kunt deze dakkoffer beladen tot wel 75 kilo! Houdt wel rekening met de maximale dakbelasting van uw auto!

De koffer is voorzien van een metalen profielbodem die extra stevigheid, stabiliteit en steun voor de koffer biedt.
De buitenkant is voorzien van UV bestendige en krasvaste kunstofmaterialen.
Door het dynamische knikveersysteem is de koffer zeer gemakkelijk te openen en te sluiten vanaf zowel de linker als de rechterkant. Hierdoor kunt u in alle rust de koffer inrichten en uitpakken.

Veiligheid van de Hapro Traxer 6.6 dakkoffer

De veiligheid van de dakkoffer gaat natuurlijk boven alles. Niets is zo vervelend als een dakkoffer die niet veilig is. De Hapro dakkoffers zijn aan een lange reeks van testen ondergaan, o.a. de City Crash test, stabiliteitstest, triltest, water en windtunneltests. Er is nagenoeg niets aan het toeval overgelaten. Alle tests zijn succesvol doorstaan. Hapro kan daarom met trots het TÜV keurmerk aan haar koffers meegeven. De Hapro Traxer voldoet naast het TÜV keurmerk ook aan de ISO 11154 norm. Een vertrouwd gevoel!

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!

De Hapro Traxer 6.6 heeft een relatief grote inhoud, namelijk 410 liter. Dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie. Dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. Daarnaast heeft de Hapro Traxer 6.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving. Hierdoor heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen.

Specificaties

Inhoud:410 liter
Lengte:191 cm
Breedte:82 cm
Hoogte:41 cm
Max. lengte ski’s:180 cm
Max. aantal ski’s:5-6
Max. aantal snowboards:5
Aantal reistassen:5-6
Past op dragers tot:9 cm breedt en 3,5 cm dik

Prijzen

Dag 01 tot 10 € 6,50 per dag
Dag 11 tot 20 € 4,25 per dag
Dag 21 tot 30 € 2,50 per dag
Dag 31 tot 99 € 2,50 per dag
Korting voor vaste klanten
Verplichte borgsom € 200,00

 

dakkoffer-huren-traxer6.6