Thule Motion XT XL dakkoffer huren

De Thule Motion dakkoffer XT XL, is na de Thule motion XT XXL, het nieuwste model dakkoffer die u bij ons kan huren van het merk Thule! Deze grote dakkoffer van 500 liter hebben sinds 2018 in de verhuur. Na onze meer dan uitstekende ervaring met de grotere variant van dit model dakkoffer, weten wij zeker dat deze dakkoffer een verrijking in ons assortiment is. Deze Thule dakkoffer is net als de grotere XT XXL dakkoffer een prachtige styling en heeft een uitstekende bevestiging op de auto. De verwachtingen waren vooraf zeer hoog, maar inmiddels heeft de Thule Motion dakkoffer alle verwachtingen volledig waar weten te maken. Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke koffer. Uiteraard is dit model koffer ook uitermate geschikt als skibox, vanwege de ruime afmetingen.

Montage van de Thule Motion XT XL

De Thule Motion dakkoffer XT XL, heeft een powerclick montagesysteem met een geïntegreerde krachtindicator. Met dit systeem monteert u zeer eenvoudig, snel en veilig de dakkoffer op uw auto. Daarnaast neemt het montagesysteem minder ruimte in dan bij normale dakkoffers.
Zoals u uiteraard van deze excellente dakkoffer kunt verwachten, is deze vanaf 2 kanten te openen. Zo kunt u altijd goed bij uw bagage. Verder wordt de bagagebox op meerderepunten vergrendeld wanneer u de koffer afsluit. De koffer kunt u pas afsluiten op het moment dat alle vergrendelingspunten zonder problemen werken.

De Thule Motion dakkoffer XT XL, samengevat: 500 liter excellente extra bagageruimte tijdens uw vakantie!

Wilt u deze dakkoffer huren? Reserveer dan snel!

Specificaties

Inhoud:500 liter
Lengte:215 cm
Breedte:91,5 cm
Hoogte:44 cm
Max. lengte ski’s:200 cm
Max. aantal ski’s:5-6
Max. aantal snowboards:3-4
Aantal reistassen:5-6!
Past op dragers tot:8 cm breedt en 3 cm dik

Prijzen

Dag 01 tot 10 € 8,50 per dag
Dag 11 tot 20 € 6,00 per dag
Dag 21 tot 30 € 4,00 per dag
Dag 31 tot 99 € 4,00 per dag
Korting voor vaste klanten
Verplichte borgsom € 300,00

 

dakkoffer_thule_excellence