Navigatiesysteem TomTom GO 6000 huren

Ons assortiment is onlangs uitgebreid met een TomTom GO 6000 navigatiesysteem. Deze TomTom heeft volgens ons namelijk echt een meerwaarde op vakantie. Hij is helemaal ontworpen om je de volledige controle over je reis te geven. Maak de slimste beslissingen over je route door exact te weten wat er om je heen gebeurt en wat er zit aan te komen.

De TomTom GO 6000 heeft een interactieve kaart waarmee je makkelijk met je vingers in en uit kan zoomen om de omgeving te ontdekken. Met een touchscreen van maar liefst 15 cm is dit bijzonder gemakkelijk. Heb je een mooi plekje gevonden, met een enkele tik krijg je de route er naar toe!

De TomTom GO 6000 is voorzien van LifeTimeTraffic. Bereik je bestemming sneller met de nauwkeurige en accurate realtime informatie die ingebouwd is in dit navigatiesysteem. De TomTom geeft precies aan waar je vertraging kan verwachten en waar deze weer eindigt. Zou weet je altijd wat de snelste route is. Dit alles zonder extra roamingkosten, want dat zit al allemaal in de TomTom geintegreerd.

In dit navigatiesysteem zit een gedetailleerde kaart met een naadloze dekking van 45 Europese landen. Daarnaast geeft het systeem geavanceerde rijstrook aanwijzingen. Zo weet je exact welke rijstrook je moet hebben op lastige knooppunten.

Wilt u alle informatie over dit systeem, kijk dan even op de website van TomTom.

Montage van de TomTom GO 6000

De montage van de TomTom GO 6000 is uiterst eenvoudig. De houder plaatst u zeer eenvoudig op bijvoorbeeld uw autoruit, waarna het navigatiesysteem er nagenoeg vanzelf inklikt.

Specificaties van de TomTom GO 6000

6″inch touchscreen (15 cm!)
Lifetime verkeersinformatie in 25 landen!
Geen dataverbruik, geen extra kosten
3D kaarten
Routebalk met relevante verkeersinformatie
(Gedetaillerde) dekking in 45 Europese landen
Geavanceerde rijstrookaanduidingen
Allernieuwste & meest uitgebreide TomTom

Huurprijzen van de TomTom GO 6000

Week 1 € 30,00
Week 2 € 17,50
Week 3 € 5,00
Elke week daarna € 5,00 per week
Korting voor vaste klanten
Verplichte borgsom € 200,00

 

TomtomGo6000 huren